Nakkevannet

Stian Solberg 4. april 2014 5
Nakkevannet

Nakkevannet ligger fint til mellom Breivikeidet og Sjursnes. Vannet er lett tilgjengelig hele året, og grunneierlaget har laget egen fiskeplass for rullestolbrukere rett ved vannkanten. Vannet huser både røye og ørret og er du heldig får du deg en skikkelig fight, fisken i dette vannet kan bli stor!

Fiskekort

 • Sport1 Pyramiden
 • Joker Sjursnes

For å kunne fiske må alle over 16 år ha betalt statlig fisketrygdavgift og løst lokalt fiskekort. For statsgrunn gjelder Statsskogs fiskekort som fås kjøpt på postkontorene. Fiskerne må dessuten være kjent med grensene for det området fiskekortet gjelder og med reglene for utøvelse av fiske. Barn og ungdom under 16 år fisker gratis i vann og vassdrag hvor det ikke går laks, sjøørret eller sjørøye.

Tromsø Kommune

Tromsø har underkant av 30 grunneierlag som stiller med mange idylliske vann og vassdrag, samt småørretelver der alle fra de minste til de mest drevne sportsfiskerene kan få seg en skikkelig fisketur. I nært og lett terreng, til fjernt og mer utfordrene underlag kan du prøve lykken med alt fra en enkel dagstur eller en skikkelig miniekspedisjon. Med sine mange naturopplevelser har du her i Tromsø kommune mulighet til å fiske og vandre rundt under både midnattsol og det vakre nordlyset som mørketiden bringer med seg. Fiskeinord.no jobber for å få dokumentert fiskeplassene og alle de svært attraktive friluftsområdene som Tromsø Kommune har, vi håper vi skal få det til med hjelp fra kommunen.

Overnatting

Her finner du teltplasser året rundt.

Bål & ved

Du finner nedfallsved rundt hele vannet. Det kan være lurt å ta med en sekk med ved vist man skal overnatte. Bruk gjerne noen minutter ekstra når du leter etter bålplass, det er ikke mye som skal til for å finne den perfekte plassen for å koke kaffen.

Agntips

Under isfiskesesongen er det ingen tvil om at det er makk og maggoten som får mest oppmerksomhet av fisken. På sommerstid er dette et flott makk- og duppvann selv om vi ville ha tatt med både fluer og spinnere. I utløpet av vannet finner du mange gode plasser om sommeren.

Mobildekning

Nei!

Linker

Nakkevannets hjemmesider

Kart


Værmelding fra yr.no

 • Eivind

  Takk for alle testene du/dere utfører. Pga. dette nettstedet har jeg funnet mange fine fiskeplasser, hvor jeg ikke trodde det egentlig var noe særlig fisk. Jeg setter stor pris på det, takk! :)

  • Stian Solberg

   ;) Takk for det

 • Daniel Kjeldsen

  Er det noen som vet noe om sesong for isfiske i Nakkevannet 2015? Og ikke minst, er dette et vann å anbefale vinterstid? :)