Langvatnet

Raymond Næss Berg 31. august 2011 0
Langvatnet

I storslagen natur ligger dette lange vannet rett med veien som går fra E8 ved Heia og ned til Øverbygd. Når du har kjørt forbi Takvatnet er det circa ti minutters kjøring før du ser vannet på høyre side av veien.

Vannet har mye fin fisk som har visst seg å være like aktiv året rundt, men det er ikke tvil om at den fineste tiden er på høsten. Om du har en uke eller bare et par timer til rådighet så kan du få en fiske opplevelse som de fleste bare kan drømme om. Idyll er et ord som passer mange vann her i Nord Norge, men etter og ha hatt noen fisketurer hit opp igjenom årene kan vi ikke gjøre annet enn å anbefale det vannet på det sterkeste. God tur

Fiskekort

Statskogs Norgeskort

Overnatting

Det er mange muligheter for overnatting ved vannet. Har du med telt er det flere flotte plasser du kan lage camp. Det er også flere hytter i nærområdet. Statskog har blant annet Langvasstua til leie.

Bål & ved

Her skal det ikke være noe problem med å lage et spektakulært kveldsbål siden det er godt med nedfallsved i området og det er mange fine bålplasser ved vannet.

Agntips

Her er det flua som gjelder, men både makk, spinner og sluk har til tider gitt gode resultater.

 

Mobildekning

God dekning!

Padling

Flott vann å padle på. Lett å sette ut båt.

Natur

Skog og lyng. vannet har flere svaberg der det er veldig flott å stå med fiskestanga i hånden.

Kart


Værmelding fra yr.no