Laksvatnet

Raymond Næss Berg 12. juli 2011 4
Laksvatnet

Laksvatnet ligger ca 5 mil fra Tromsø og er lett tilgjengelig fra veien. Vannet ligger mellom Balsfjord og Ulsfjorden. Vannet er har tilslag av laks og sjøørret/røye,  men elven ut av vannet er fredet for fiske. Ørreten her er av god kvalitet, og du får deg fint en god middag når forholdene ligger til rette. Laksvatnet åpner 1. Juli for fiske. Hvis du tar deg tid til å utforske vannet så er Svarthavet en del av vannet som du burde besøke, der kan du oppleve det isblå brevannet som kommer i fra Gjømmerdalsbreen.

Fiskekort

 • Fiskekort får du på Pyramiden sport.
 • Sesongkort og fiskekort selges hos: Norleif Corneliussen 91604104 eller Jan Einar Johnsen 41263973.

 

Overnatting

Telt: Mye bra teltplasser, og grunneierne har satt opp søppeldunker på de beste plassene rundt vannet.  Du finner mye ved rundt vannet om du ønsker å lage deg et bål.

Agntips

Dorger du med markdrag er du nesten garantert fisk. Tørrfluefiske når forholdene er rett kan fort bli spennende.

Båtutleie

Jan Einar Johnsen 41263973.

Padling

Her er det både idyllisk og flott og ta med kajakken eller kanoen på en ekspdisjon av vannet. Det er flere plasser der du kan sette ut fartøyet. Mesteparten av fisken blir tatt fra båt her, men vår erfaring er at den biter like mye fra land.

«Svartehavet»

Dette er et lite vann som ligger på andre siden av Laksvatnet. Vannet er forbundet med Laksvatnet i en liten kanal.Her kan det være godt fiske med både sluk og tørrflue siden det renner ei lita elv ned her. Forhold for vadere eller båt. Her er det også idyllisk å campe siden det ligger i skjul fra nordavinden.

Kart


Værmelding fra yr.no

 • Storfisker :)

  Dessverre er det slutt på isfisking i dette vannet :(

 • Gjest

  » PADLING: Dette er en av de få plassene i Troms der du kan kjøre opp til over åttehundre meter over havet og sette ut båten »

  Skal ikke spøke med høydevurderings-evnen til ballsfjordingene!

 • ANDREAS

  Fikk beskjed av grunneier om at det ikke var lov til å fikse fra egen båt på laksvatn. Man måtte låne av grunneier….

  • Andreas

   De kjente forøvrig ikke til opplysningene som står på denne nettsiden.