Indreelvvatnan

Raymond Næss Berg 22. august 2011 0
Indreelvvatnan

Når du kommer til Grønnliskaret på Ringvassøya, går du opp traktorveien i 30 minutter mot Gammhaugen. Utsikten fra toppen ved reingjerdet kan ta pusten fra de fleste fiske- og turinteresserte.

Det er vann på vann på vann overalt hvor du snur deg. Det største vannet heter Indreelvvatnet og er et vann med mye liv. Dette er vannet som passer for alle, terrenget er veldig lett å bevege seg i og det finnes gode stier både til og rundt vannet. Med andre ord ligger forholdene til rette for at du kan vandre fra den ene gode fiskeplassen til den andre og bare nyte det fullstendig spektakulære landskapet på stedet. Hva mere kan du ønske deg?

God tur!

Fiskekort

www.inatur.no
Andresen Vaapen, Tromsø
Ica Sparmat, Hansnes (åpent til kl. 2200)
Jan Lavold, Skogsfjordvatn tlf. 95058391

Overnatting

Man burde bruke litt tid for å planlegge hvor man skal slå opp campen. Teltmulighetene er mange og det fins noen skikkelige perler rundt vannet. Campingvogn skal det være plass til nede ved veien.

Bål & ved

Noen av de bedre bålplassene finner du ute på en av de flere oddene på vannet og du finner ved til kaffebålet. Skal du bli noen dager er det veldig greit å ha med stormkjøkkenet.

Agntips

Dette er et fluevann. Selv om både makk og spinner fungerte fint, er det er det uten tvil flua som er best.

Padling

Siden det er så gode stier og relativt kort avstand fra parkering til vannkant, er det ingen problem å ta med seg Allykano opp hit. Mulighetene er mange med båt på vannet, for eksempel kan du finne en holme å campe på og fiske fra.

Natur

En god blanding av lyng og myr utenfor stiene. Lett framkommelig terreng med mulighet for både sopp- og bærplukking.

 

Kart


Værmelding fra yr.no